Forumindex Ekonomi Priser, inköp Misstänkta annonser

Misstänkta annonser

Allt om att köpa och äga en Volvo 1800. Import? Priser? Skick, osv... Även diskussion om olika försäkringar.

Inlägg 21 feb 2015, 11:33

Inlägg: 313
http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_P ... m?ca=6&w=3 texten i annonsen säger
Till salu Volvo P 1800 S Ljusblå 1966,bilen står på vårt office i usa,mera info om denna
ljusblå P 1800 S ring eller email till mig,flera foton finns på begäran....tack..Robin
Bilen finns samtidigt på E-bay (Current bid: US $8,600.00) http://www.ebay.com/itm/1966-Volvo-P180 ... rmvsb=true säljaren kallar sig Gas Monkey Garage med adressen 2330 Merrell Rd Dallas , TX 75229
Blocketsäljaren kommer från Södertälje och har ett flertal 1800 ute på annons under olika säljarnamn där samtliga bilar står i USA och inte ägs av den svenske säljaren. Enligt andra trådar på olika forum är det ett företag i Södertälje som under många olika namn under åren har handlat med bilar och med olika grader av kundnöjdhet som resultat.
Var mycket försiktig om du funderar på en affär och fråga många om råd, googla säljaren samt ta referenser. Det är inte säkert att något är fel men personligen tycker jag mig höra varningsklockor.
Detta inlägg får ej helt eller delvis med eller utan källhänvisning citeras på Facebook utan skriftligt tillstånd.
mike1800 ge fn i mina inlägg.

Inlägg 21 feb 2015, 18:12

Inlägg: 22
Misstänker att det är samma skumraskföretag som har härjat för ett antal år sedan, fast du under annat namn. En annons jag såg var på en bil som i deras bilder såg fin ut och de ville ha massor med pengar för den, fast i original annonsen på ebay visade det en helt annan sida(undersidan) som var hur rostig som helst. I deras gamla annonser gav de dock ett sken av att det var de som äger bilarna, jag skickade deras annons och ursprunget(ebay) till blocket och vips försvann denna annons.

I min åsikt... VARNINGSFLAGG hissad!!!!!

/Lars


Återgå till Priser, inköp

cron