Medlemsforum - Användarvillkor

OBS!


På grund av ett ökat missbruk av forumet genom okynnesregistreringar tvingas vi att bannlysa ALLA mailadresser från yahoo.com. Dessutom måste alla nya användare godkännas av administratör som har rätten att neka medlemsskap i detta forum

Genom att besöka detta medlemsforum så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte forumet. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av forumet även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Som medlem i detta klubbforum går du med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas.

Du går med på att forumets administratörer har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken forumet eller Svenska Volvo P1800-klubben kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.


Tillbaka till inloggningsskärmen